obres

lunes, 13 de junio de 2011

Cercant la llum


Aquesta obra està pensada en uns nens molt especials. Uns nens als quals la gent, normalment, no valora prou perquè tenen baixes capacitats intel·lectuals. Habitualment se'ls adjudica menys drets perquè pensem que ells no poden, que no saben. Probablement és veritat el fet de que aquests nens tan especials tenen grans dificultats en aquest món tan agressiu i tan poc acollidor.
Si nosaltres fossim capaços de sentir amb el cor, aleshores veuriem una cosa diferent, uns nois que saben distingir l'amor de l'interès, que saben què és allò important i diferenciar-lo d'allò que és, únicament, necessari. Uns xiquets amb una llum interior tan forta que són capaços d'il·luminar, fins i tot,  l'habitació més fosca.
En aquesta obra he pintat unes personetes que, a diferència de la resta, saben quin és el camí que han de fer, ja que la seva recerca va dirigida a trobar la llum. Una llum que, com un imam, els atreu i els omplirà el cor i l'esperit. La llum que, posteriorment, sabran transmetre a totes aquelles persones que estan al seu entorn.
Feliç qui pugui tenir una persona tan especial al seu costat.

No hay comentarios: